Itt is megtalálsz minket

Bevezető

Óbuda szívében, a 3. kerületi Bécsi úton lévő STOP SHOP-ban nyitotta meg kapuit Budapest legnívósabb bowling, biliárd és étterem komplexuma a Pearl Harbor.

A Pearl Bowling center, Biliárd terem és Bár a minőségi kikapcsolódásra vágyók számára a lehetőségek tárháza.

Bowling pályánk, amely Európában jelenleg a legmodernebb kivitelezéssel készült, más bowling centerekkel össze nem hasonlítható technikai megoldásokkal rendelkezik. Az igazi kikapcsolodás élményét a 7db projector, 5 db LCD televízió és 3 professzionális biliárd asztal teszi teljessé.

Mottónk: "Bulizva játszani, játszva bulizni!" Miért ne menne a kettő dolog egyszerre?! Nálunk két koktél között guríthatsz egyet a prémium minőségű bowlingpályán. De ha úgy érzed kicsit biliárdoznál az áttáncolt órák útán vagy bedobnál egy pizzát, nálunk azt is megteheted. Konyhánk a hét minden napján éjfélig áll rendelkezésedre. Ha autóval érkeztél, nem kell aggódnod a parkolás miatt, mert több száz férőhelyes ingyenes parkoló áll rendelkezésedre.

A Pearl Harbor névvel szeretnénk fémjelezni a színvonalas vendéglátást és a professzionális bowling, - biliárd lehetőségeket egyaránt. Vendégeink elégedettsége a legfontosabb számunkra, így bizos lehetsz benne, hogy nálunk pozitív, segítőkész személyzet biztosítja a kellemes időtöltést.

Nálunk a helyed, ha a különleges, egyedi igényeket is kielégítő koktélokat, kivételes környezetben szeretnéd fogyasztani, háttérben a legtrendibb zenei felhozatallal.

Nagy odafigyeléssel és az egyedi igények figyelembe vételével állunk rendelkezésre:

  • céges rendezvények
  • születésnapi party-k
  • osztálytalálkozók
  • családi összejövetelek
  • legény-illetve leánybúcsúk 
  • esküvők

magas szintű lebonyolításában.  Meggyőződésünk, hogy Budapest egyik üde színfoltjává válik létesítményünk ahol reményeink szerint Téged is vendégeink között üdvözölhetünk.

Pearl Harbor Team

 

GalériaHeti menüajánlataink