Bowling

BRUNSWICK bowlingpályánk, amely Európában jelenleg a legújabb és a legegyedibb, más bowling centerekkel össze sem hasonlítható technikai képességekkel rendelkezik. Különleges ticket depo rendszerünknek köszönhetően gurításai után papír alapú jegyeket kap, melyeket ajándékokra válthat be.

Az igazi kikapcsolodás élményét a panorámakivetítés, az egyedülálló futófény technika és az érintőképernyők teszik teljessé. Két gurítás között garantáltan pihentető az egyedileg gyártott kényelmes design bútorzat. Ha ez nem lenne elég, a pályán uv fényre élesedő lángnyelvek és a pin light gondoskodnak a kivételes atmoszféráról.

Mottónk: "Bulizva játszani, játszva bulizni!" Miért ne menne a kettő dolog egyszerre?! Nálunk két koktél között guríthatsz egyet a prémium minőségű bowlingpályán. De ha úgy érzed kicsit biliárdoznál az áttáncolt órák útán vagy bedobnál egy pizzát, nálunk azt is megteheted. Konyhánk a hét minden napján éjfélig áll rendelkezésedre. Ha autóval érkeztél, nem kell aggódnod a parkolás miatt, mert több száz férőhelyes ingyenes parkoló áll rendelkezésedre.

 

Bowling árak

Hétfő-Kedd-Szerda:

11,00-zárásig: 4.900 Ft/óra/pálya

 

Csütörtök-Péntek-Szombat-Vasárnap: 

11,00 - zárásig : 6.500 Ft/óra/pálya

 

Gyerek - szülinapos kedvezmény:

4.700 Ft/óra/pálya 

(csak akkor érvényes, ha több 14 év alatti gyermek játszik a pályán, mint felnőtt és tortáznak)

 

 

Áraink a speciális cipők használati díját (250 Ft/Fő) NEM tartalmazzák.

 

 

Rendezvényes ár: 6900,- / óra / pálya , mely tartalmazza a speciális cipő díját is 

 

 

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a lefoglalt pályákat előre nem jelzett késés esetén 15 perc után kiadjuk, illetve az előre lefoglalt ki NEM használt játékidőt teljes árban számoljuk fel! 

 

 

 

Kedvezményre való jogosultságukat kérem előre jelezzék - játék indítást megelőzően-  a számlanyomtatást követően reklamációt nincs módunk elfogadni!

 

Állandó szezonális akcióinkról, pályafoglalásról érdeklődjön az alábbi telefonszámon : +36 70 333 33 30

 

Jelenlegi áraink 2018,10,15-től vannak érvényben.